Persondatapolitik

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der en række oplysninger om dig og dit forbrug af siden, som bruges til at se blandt andet hvor mange besøgende vi har på vores side, samt hvilke sider der tiltrækker mest opmærksomhed i hvilke perioder, og fra hvilke geografiske lokationer vi har fleste besøgende. Hvis du ikke ønsker at der indsamles oplysninger, bør du fravælge brugen af Analyse-cookies under “cookies” på denne side. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål.

Udgiver

Transdesign.dk
Langelandsgade 210, st. tv.
8200 Aarhus N
CVR: 38158686

+4530229895
info@transdesign.dk

Cookies

Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil som gemmes på din computer, tablet eller mobil med det formål at genkende din enhed og huske dine indstillinger samt udføre statistik og målrette indholdet herefter. Cookies kan ikke indeholde skadelige filer som f.eks. virus eller andet. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledningen på http://minecookies.org/cookiehandtering/.

Du kan til enhver tid ændre dine cookieindstillinger, samt se en beskrivelse af hvilke datalagring vi benytter i vores cookies, her.

Dataindsamling

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til en person. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID, tekniske oplysninger om din benyttede enhed, geografisk placering (land og byområde), samt hvilke sider du klikker på. Dette sker kun så længe du er på vores hjemmeside. Vi har valgt at din IP-adresse anonymiseres i vores analyseredskab.

Kontaktformularer

Når du benytter vores kontaktformular på hjemmesiden lagres disse ikke på webstedet, men sendes til vores mailsystem, for at vi kan besvare dine spørgsmål. Kontaktformularerne benyttes ikke til markedsføring, tilmelding til nyhedsbreve eller lign., uden du efterspørger dette, og din data videresendes ikke uden for organisationen, uden at det er relevant for emnet og har dit fulde samtykke.

Analyseredskaber

For at kunne give os den bedste indsigt og sammenligning af data for vores hjemmeside bruger vi følgende analyseredskaber, som tager udgangspunkt i ovenstående anonyme data: Google Analytics og Google Tag Manager. Dine data vil ikke blive behandlet i analyseredskaberne, før du har afgivet samtykke hertil via cookie-indstillingerne beskrevet ovenfor.

Du har til enhver tid ret til ikke at blive inkluderet i vores cookie-baserede analyser – dog sætter vi pris på, at du hjælper os med at gøre vores hjemmeside bedre, så vi kan forstå, hvad og hvor vi skal fokusere vores indsats.

Underleverandører

En opdateret oversigt over underleverandører til Transdesign.dk

De nedenstående underleverandører kan få adgang til brugeres og kunders persondata, da deres ydelser vurderes nødvendige for at Transdesign.dk kan levere en funktionel hjemmeside, og leve op til aftaler indgået mellem kunder og Transdesign.dk. Denne liste vil løbende holdes opdateret.

Leverandør

Land

Datasikkerhed udenfor EU

Funktion

Opdateret

Dinero

Danmark

Regnskabstyring og økonomi

25/5/2018

Cloud.dk

Danmark

Hosting

25/5/2018

cHosting.dk

Danmark

Hosting

14/8/2018

Mailchimp

USA

EU-US Privacy Shield

Nyhedsbreve

25/5/2018

Google

Irland

Monitorering, markedsføring, statistik, backup

25/5/2018

Facebook

Irland

Monitorering, markedsføring og statistik

25/5/2018

Dataopbevaring

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Ved databrud vil alle berørte brugere bliver kontaktet inden for 72 timer med besked om, hvilke data der er gået tabt, samt en vejledning til hvad de skal gøre ved det. Vores første prioritet i en sådan situation er at få lukket sikkerhedshullet for at skabe mindst muligt data-tab for brugerne.

Databeskyttelse

Vi passer på dine data, ligesom vi gør med vores egne, så vi beskytter vores (og dine) data med følgende initiativer, som vi til enhver tid holder opdateret: SSL Kryptering, Firewall, Password styrke godkendelse, logning, overvågning og backup.

Dataopbevaringslængde

Hvis du skriver og indsender data til hjemmesiden i form af kontaktformularer, vil disse blive slettet ved afslutning af formålet med beskeden, med mål om at kunne henvise til tidligere aftaler og kommentarer fra disse.

Analytiske data arkiveres i 26 måneder for at kunne se og følge vores online vækst samt forbedre vores aktivitet.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Vi gemmer dine personoplysninger så længe vi har en aktiv indgået aftale med dig eller din virksomhed. Når den indgåede aftale er ophørt, opbevarer vi dine personoplysninger så længe vi er forpligtet hertil efter lovgivning, herunder regnskabslovgivningen.

Databrudsprocedurer

Vi benytter os af en opdateret firewall, som til enhver tid giver os besked, hvis vores sikkerhed er blevet brudt, omend dette er via brud i firewall eller et password breach – så bliver vi underrettet hurtigst muligt, hvorefter vi kan tage hånd om situationen. Derudover afgiver vores firewall ugentlige opdateringer på forhindrede forsøg imod vores sikkerhed samt alarm ved forøgede forsøgs-aktivitet, så vi til enhver tid er informeret omkring mulige angreb imod vores (og jeres) data.

Datarettigheder

Eksport og sletning af data

Du har ret til indsigt i den data, vi opbevarer om dig. Du kan bede om at få eksporteret en fil med de personlige data, vi har liggende, heriblandt alt data du har givet os. Hvis du mener der er registreret forkerte eller vildledende oplysninger, har du ret til at få dem rettet, eller komme med indsigelser mod behandlingen af dine personoplysninger. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. Hvis du synes at måden vi behandler dine personoplysninger er forkerte eller vildledende, har du også mulighed for at sende en klage på www.datatilsynet.dk.

Eventuelle henvendelser vedrørende ovenstående kan rettes til info@transdesign.dk.